Novetats dels patges, campament Reial i Cavalcada de Reis 2020

La nit de reis, però, no seria tant bonica si no la desitgéssim durant tant de temps. És per això que al llarg de totes les festes de Nadal, els cassanencs, les cassanenques i tothom qui ens vulgui visitar, està convidat a les activitats que s’organitzen per passar junts unes dates tant assenyalades.

El dia 28 de desembre tenim cita doble. A les dotze del migdia, gaudirem de l’actuació del grup Xiula al Pavelló Polivalent (podeu adquirir les vostres entrades a www.elcastellet.cat) i, a partir de les cinc de la tarda, al mateix recinte, podreu acostar-vos a saludar els patges reials i els seus acompanyants, que us presentaran la nova bústia reial i  podreu fer tallers d’art tot prenent una xocolata calenta.

(Novetat)
Les tardes dels dies 30 de desembre, 2 i 3 de gener,  i el matí del dia 4 , a l’Auditori de la Sala Galà, s’instal·larà una Ambaixada  Reial, on comptarem amb la visita de patges i patgesses, carters i carteres, i on podreu fer tallers artístics acompanyats dels professionals de l’Escola d’Art Josep Lloveras.

(Novetat)
El dia 5, Ses Majestats emplaçaran el seu Campament Reial al parc de l’Estació. En aquest indret, la diversió està assegurada des de les tres de la tarda, on els més menuts podran fer el seu fanalet, pintar-se la cara o gaudir amb un taller de percussió. A més a més, alguns patges i patgesses rondaran per l’esplanada perquè tothom hi pugui parlar.

Quan toquin les sis en punt, estigueu atents als petards! Els coets ens donaran la pista... els Tres Reis ja són aquí.

(Novetat)
Aquest any rebrem els Reis des del balcó del Ajuntament (Can Nadal) i, un cop ben saludats, pujaran a les carrosses, i donaran inici a la Cavalcada, que recorrerà els carrers del poble fins a arribar a la Plaça de la Coma.

(Novetat)
La recepció d’enguany serà a la plaça de la Coma, on l’alcalde donarà la benvinguda als tres Reis de l’Orient i també els farà entrega de la clau màgica per obrir totes les llars del municipi.  En aquest punt, tots els nens i nenes podran parlar amb els tres Reis,  deixar la seva carta als i demanar els seus desitjos per aquesta nit tant màgica.

El diumenge dia 5 de gener, després de la cavalcada de Reis, les famílies que vulguin rebre la visita dels patges a casa s'han d'inscriure al Centre Cultural Sala Galà abans del 3 de gener (972 46 28 20) o en aquest formulari. Aquest acte és ofert per l'AEiG La Claca. 

Les famílies amb infants malalts poden trucar a la Policia Local (972 46 10 69) perquè els Reis els visitin a casa. Aquest és un servei diferent del de la Nit Màgica.