Reactiva't, nou projecte per a joves a Cassà

2016-11 reactivatA partir del dilluns 14 de novembre, l'Ajuntament de Cassà, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i la Fundació Ser.Gi amplien el serveis d'orientació i acompanyament dels joves de 16 a 25 anys, que estiguin en situació d'atur i no estiguin estudiant. El servei comptarà ara amb els Tallers "Reactiva't" de fusteria, fotografia i descoberta personal i de l'entorn.

A partir del Porta d'Accés, el servei actual d'orientació i acompanyament al jove, els joves podran optar, a més d'una orientació i seguiment individual, als tallers Reactiva't. Tres opcions que permetran als nois i noies dibuixar i practicar el seu propi itinerari de futur.

En el taller de fusteria podran descobrir l'ofici i aprendre a utilitzar les eines, a crear i construir mobiliari real. A partir del taller de fotografia aprendran a utilitzar tot el potencial de la imatge per desenvolupar la creativitat i realitzar projectes visuals espectaculars; i en els tallers de descoberta personal i de l'entorn es treballaran aspectes d'autoconeixement i de contacte amb els serveis locals que els poden ajudar a tirar endavant els seu projecte vital.

Els tallers tindran lloc els matins de dimarts a divendres, i aquest proper dilluns 14 de novembre es farà una presentació oberta a tots els joves interessats dels tallers a les 10 h, a l’Espai Jove l'Escorxador de Cassà (C. d’Enric Coris, 11).

Si estàs interessat en aquesta activitat pots contactar amb el servei de Porta d’Accés els dilluns i dimecres, de 8 a 15 h, a l’Espai Jove l’Escorxador o a través del tel. 972 46 49 57 o el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.