header("Access-Control-Allow-Origin: *"); header('Set-Cookie: cross-site-cookie=name; SameSite=None; Secure'); Ajuntament de Cassà - Sanjosex, Tomeu Penya, i molt més,a la programació de la Sala Centre Recreatiu

Ja es pot consultar tota la programació estable de la Sala Centre Recreatiu des d'aquest mes de febrer fins al proper mes de juny, que ha organitzat i coordinat l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cassà.

S'hi podran trobar propostes per a tots els gustos i totes les edats, música, teatre, cinema, animació infantil. tot per gaudir de l'espai i les seves possibilitats.

Aquest mes de febrer s’ha pogut assitir a un monòleg ben picant a càrrec de Nando Massaneda, i el dissabte 28, projecció d’un reportatge de Josep Puigvert sobre el 9B a Cassà, i presentació de la pel·lícula l'Endemà, a càrrec d'Isona Passola, una activitat organitzada pel Cineclub Vuitimig.
El mes de març comença amb el musical Isabeau, que es representarà els diumenges 1 i 8 a les 6 de la tarda. Les entrades seran numerades i ja es poden adquirir a la Sala Galà.
El cap de setmana del 20 de març comença el divendres amb la presentació de la pel·lícula "Indian Summer Festival" de Jordi Canyigueral, en aquesta activitat organitzada pel Cineclub Vuitimig i la Colla Excursionista Cassanenca, i segueix el dissabte i el diumenge amb les actuacions del grup vocal de Cassà Tutti Veus, que actuaran el dissabte a les 10 del vespre i el diumenge a les 6 de la tarda.
El mes d'abril comença amb teatre amb l'obra "La dama del Ritz" a càrrec d'Art Produccions i segueix amb l'activitat solidària del Grup de teatre Cassanenc i Càritas amb la representació de l'obra "Sidral a l'Hospital". El diumenge 19 d'abril és el torn dels més menuts amb l'espectacle de titelles "el llop ferotge", a càrrec de la Cia. Príncep Totilau i adreçat a infants d'entre 3 i 8 anys.
Durant la setmana de Sant Jordi comptarem amb l'actuació musical del cantautor bisbalenc Sanjosex presentant el seu darrer treball Sanjosex i una setmana després, Tomeu Penya actuarà també a la Sala Centre Recreatiu amb la seva gira "20 anys d'illes dins un riu".
El mes de maig, com ja és tradició, serà el torn de les cantates de final de curs dels alumnes de l'Escola Municipal de Música que enguany representaran les històries d'en Patufet i de l'Aladdin.
Per la festa Major, música a la Sala Centre Recreatiu amb l'espectacle Broadway melodies, cançons conegudes cantades i interpretades en català per fer emocionar i sorprendre a tothom, i el 7 de juny, en el marc de la programació d'Escenaris 2015 del Gironès, espectacle de màgia espectacular amb el mag Edgard i seu espectacle "Déjà Vu".
S'acabarà la programació d'aquest primer període del 2015 amb la representació de l'obra "Arribaré a les 7 mort" a càrrec del grup de teatre cassanenc Els Optimistes, que tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de juny.

Les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural Sala Galà i a taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle.
Tota la informació es pot consultar a www.cassa.cat/salacentrerecreatiu