El teatre cassanenc, en auge

teatre madridEl teatre cassanenc està visquent un moment dolç. Les companyies del municipi estan rebent reconeixement públics i grans afluències de públic en les representacions que fan. Estan en procés creatiu i fins i tot, un d’ells, ha actuat a Madrid.

 

És el cas de l´obra del Grup de Teatre Cassanenc, "Contents i Enganyats", que va estar seleccionada per ser representada a la III Mostra de Teatre Català a Madrid. Aquesta Mostra està organitzada per el Cercle Català de Madrid.

El grup cassanenc va actuar el dia 1 de desembre al teatre Santiago Rusiñol de la capital d´Espanya. Per altra banda, per segon any consecutiu, el Grup de Teatre Cassanenc ha aconseguit el primer lloc en la campanya de Teatre Amateur de la Casa de Cultura de Girona-Diputació de Girona per la temporada 2019.

Guspira Teatre, representarà Mentiders el proper cap de setmana a La Sala del Centre Recreatiu (12 i 13 de gener), una adaptació de la comèdia d’Anthony Neilson.

Per altra banda, Cràdula Teatre, que va néixer a l’Institut de Cassà de la Selva, representarà Europa, el dissabte, 19 de gener a la Sala del Centre Recreatiu.

I un altre grup de teatre cassanenc, els Optimistes, que han estrenat obra recentment. Es tracta de Cartes d’Hercules Poirot, una obra de gènere policíac escrita per Jaume Fuster i inspirada en el cèlebre personatge de les novel·les d’Agatha Christie. L’obra es tornarà a representar el dia 24 de març.

L’aposta per la programació cultural estable a Cassà de la Selva ha estat una de les prioritats de l’equip de govern en aquesta legislatura.