Georgina Regàs tanca demà la segona temporada de Vermuts de Lletres amb un públic consolidat

2018 5 georginaregasDemà finalitza la segona temporada de Vermuts de Lletres de Cassà amb la trobada a les 12 h a Can Trinxeria amb Georgina Regàs, cuinera, escriptora i una figura clau en la recuperació i divulgació de la cuina tradicional catalana. Autora d’una vintena de llibres de cuina, l’any 2004, amb 72 anys, va inaugurar el Museu de la Confitura de Torrent, al qual dedica bona part de la seva jubilació juntament amb investigar nous gustos de confitures, melmelades i gelees. A l’acte es visionarà A l’ombra del mango, un documental que proposa una solució a la realitat de la majoria de dones senegaleses respecte a l’educació dels seus fills. Aquesta peça explica l’experiència de Georgina Regàs i Mamadou Saliou, que decideixen emprendre un projecte comú per a dones senegaleses i oferir-los recursos per pagar l’escola dels seus fills.

La segona temporada de Vermuts de Lletres s’acomiada amb un públic consolidat i fidel a cada trobada. L’assistència de públic ha estat notable i creixent. En els casos de les dues Llimonades de Lletres, trobades amb escriptors de narrativa infantil, l’assistència també ha estat molt positiva. En totes les sessions s’han tractat temes molt diversos com la poesia, la història local, la novel·la negra, els contes i/o la gastronomia.

El regidor de Cultura, Josep Ferrer, destaca que «el Vermut de Lletres i la Llimonada de Lletres són dues propostes singulars que han tingut una bona acceptació i que són un puntal de l’Àrea de Cultura, ja que tenen l’objectiu de treballar per la lectura i l’escriptura, fent honor als projectes de ‘Cassà, poble lector’ i ‘Cassà, poble educador’».

Els Vermuts de Lletres i les Llimonades de Lletres es reprendran al mes d’octubre.