Aquest cap de setmana es disputarà al Pavelló triple (PAV3) de Cassà de la Selva la 37a edició de les 24 hores de taula – Trofeu Narcís Negre, prova organitzada per TT Cassà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cassà i el Foment Deportiu Cassanenc.


La competició s’encetarà dissabte, a les 9 del matí amb la prova reservada a jugadors benjamins i alevins en l’Open de Cassà, puntuable per al rànquing català. Aquesta competició-masculina i femenina- es tancarà a les cinc de la tarda amb la disputa de les finals i el repartiment de premis.
A les sis de la tarda de dissabte començarà la competició formal de les 24 hores de tennis taula -Trofeu Narcís Negre- , amb l’inici de les partides corresponents a les diferents categories de les proves: Absoluta, femenina, juvenil, infantil, veterans, adaptats i no federats.
La competició es perllongarà fins diumenge al migdia. Les finals de cada categoria, es jugaran a partir de les 12 h i tot seguit es procedirà al lliurament dels trofeus.
Entre els participants d’enguany destaquen els jugadors internacionals, Marc Duran (Catalunya) i Diogo Pinto (Portugal), vencedors de les dues darreres edicions de la competició en categoria masculina, i Clàudia Caymel i Aneta Olendzka, finalistes de l’any passat en la categoria femenina.