Afectacions de la Fase 1 de la desescalada a Cassà de la Selva

Amb motiu de l’entrada a la Fase 1, l’Ajuntament informarà de totes les novetats que afectin als serveis municipals, oficines d'atenció ciutadana i clubs esportius que tornin a la normalitat. 

 

 

 

 

20-05-2020

  • S'aconsella circular per la dreta a tots els carrers i camins veïnals. Per tal de evitar el creuament de les persones en els carrers i les zones més freqüentades a l’hora de fer esport, passejar o anar a comprar, la Policia Local està senyalitzant diferents zones del municipi perquè els vianants circulin per la dreta. De moment s'ha senyalitzat la Rambla Onze de Setembre, i els carrers Barraquetes, Marina, Baixada de la Coma, Bonavista i Catalunya, i també es senyalitzaran els ponts del Remei i de davant de l’Aldric per circular per la dreta a l’hora de caminar o fer esport pels camins veïnals.

  • A partir del dilluns 25 de maig la Biblioteca Municipal obrirà i realitzarà atenció al públic només pel servei de préstec i per fer devolucions de documents prestats. També s’obrirà la bústia de retorns.
    No es farà préstec interbibliotecari, ni es podrà tenir accés directe a la col·lecció documental i a les sales.
    Cita prèvia: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972462820.
    Horari:  dimecres i dijous de 9 a 13.30 h i dilluns, dimarts i divendres de 16 a 19.30 h.

19-05-2020