L’alcalde de Cassà de la Selva us desitja unes bones festes de Nadal i un feliç any 2019

Felicitació de Nadal 2018 Ajuntament Digital 2Estimats cassanencs i cassanenques,

Us desitjo unes molt bones festes de Nadal i un any 2019 ple de felicitat. 

En aquestes dates especials, és moment de recordar i fer balanç de l’any que deixem enrere. El 2018 ha estat un any amb molts projectes engegats i molts que s’han fet realitat. El nostre objectiu ha estat des de sempre treballar per millorar la qualitat de vida dels cassanencs i les cassanenques, per fer de Cassà un poble viu, on la cultura hi tingui un protagonisme especial i apostant per ajudar socialment a les persones que més ho necessiten. La participació, la transparència i la proximitat són les nostres prioritats. Les obres de remodelació i embelliment del barri Vell estan a punt d’acabar-se. Us agraïm la paciència que heu tingut però creiem que valdrà la pena i que tots estarem contents del resultat. 

Com no podria ser menys, en aquestes dates hem de recordar la situació anormal que vivim com a país amb polítics empresonats. Un record molt especial per elles, ells i les seves famílies. 

Ens espera un 2019 amb molts projectes per tirar endavant com el pla de dinamització comercial, el projecte d’ordenació de la zona esportiva, el pla d’entorn educatiu o el pla de mobilitat de Cassà.  Molts projectes que faran de Cassà un poble millor.  

Martí Vallès, alcalde de Cassà de la Selva