• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

El Gran Recapte d'aliments celebrat els 22 i 23 de novembre a tot Catalunya ha tornat a batre rècords a Cassà. Aquest any s'han recollit 8.023 quilos d'aliments, 1.505 més que l'any passat. 

Els aliments es destinaran íntegrament a les famílies més necessitades de Cassà de la Selva. 

Càritas Cassà, com a organitzadors, donen les gràcies a tots els col·laboradors, voluntaris i donants per aquesta generosa mostra de solidaritat. 

L'Ajuntament també agraeix a tots els ciutadans que s'hi han implicat d'alguna manera, així com a Càritas Cassà per la tasca que fan diàriament. Moltes gràcies a tothom!

L’Ajuntament de Cassà s’ha adherit al manifest unitari amb motiu del 25N. Dilluns a les 13 h, davant de l’Ajuntament, es farà la lectura del manifest, que enguany posa l'accent en les violències sexuals. Aquest manifest ha estat consensuat per totes les diputacions, la Generalitat i les entitats municipalistes.

2019 10 31 gran recapte

Com cada any, el Gran Recapte d'aliments engega una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

2019 9 06 TallerParticipatiuDia17 09

Procés participatiu obert a tota la ciutadania per debatre sobre mobilitat rodada. El taller s'emmarca dintre de l'Estudi de Mobilitat de Cassà.

L'Ajuntament continua dinamitzant la participació sobre la mobilitat. Després de l'Estudi de Mobilitat amb una diagnosi tècnica, recomanacions i directius propositives tecnicolegals, es continua ara amb un taller participatiu sobre mobilitat rodada el dia 17 de setembre, al qual en seguirà un altre dedicat als aparcaments el dia 8 d'octubre. No cal registrar-se.