Proposta del Pla d'Igualtat municipal de Cassà de la Selva

L'Ajuntament de Cassà de la Selva, dins el marc conceptual de les polítiques d'igualtat de gènere que garanteixen l'equitat d'oportunitats entre homes i dones del municipi, s'ha marcat l'objectiu de planificar i implementar programes i accions al territori que impulsin la promoció de la igualtat entre homes i dones.

Partint de la premissa que defensar la igualtat entre les persones és el que ens fa avançar com a societat i millorar la nostra qualitat de vida, per tant, hem de continuar treballant per acabar amb qualsevol tipus de discriminació, ja sigui pel gènere, pel color de pell, per les creences... És per aquest motiu que l'Ajuntament de  Cassà de la Selva s'adhereix al Pla d'Igualtat de gènere del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt (2018-2019 prorrogable a dos anys més).

 


Per tal d'implementar aquest Pla d'Igualtat de forma contextualitzada dins de l'entorn del municipi de Cassà de la Selva, l'Ajuntament ha elaborat una proposta d'objectius i mesures que li permetran desenvolupar una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació d'homes i dones.

<< La proposta del pla és provisional, i fins el 30 d'octubre es poden fer aportacions i suggeriments a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.