Estalvi en la telefonia i millores en la seva gestió

2019 08 13 Estalvi en TelefoniaL'Ajuntament implementa unes noves millores als equipaments i serveis de telefonia que suposa un notable estalvi als comptes municipals.

S'ha eliminat la centraleta, que ha quedat obsoleta, i s'ha unificat a través d'un sol servidor les extensions de diversos equipaments municipals: la piscina coberta, la Sala Galà, Can Trinxeria, la Residència Geriàtrica, el pavelló del Foment Deportiu i les dependències de la Policia Local. S'han eliminat línies de telèfon i ADSL per aconseguir millores en els preus dels consums que es fan.

Pel que fa a la gestió del manteniment dels ascensors s'han baixat els costos a causa de l'eliminació d'algunes línies de telèfon. Aviat es posaran línies de mòbil en els ascensors (GSM) de: Pavelló triple (PAV3), Can Trinxeria, Sala Galà i Llar de Jubilats.

També s'ha millorat la cobertura amb un nou servei de fibra òptica en els locals on es fa el projecte CREC, de reforç escolar.

Amb la posada en marxa de la nova il·luminació del camp de futbol amb tecnologia led, es millora la cobertura i es tindrà una gestió òptima de la il·luminació i dels consums.
Amb aquestes millores esperem aconseguir un 25% d'estalvi respecte del qual s'havia pressupostat a principis d'any (60 000 €).

A la Residencia Geriàtrica, a més, s'ha millorat el servei de telefonia fixa amb la incorporació de noves antenes. D'aquesta manera es dóna una millor cobertura tant pels residents com pel personal. S'ha millorat la cobertura de WIFI per millorar diversos serveis: el personal sanitari tindrà un millor control mèdic a través de tauletes, la bugaderia i el magatzem.

 

Imprimeix