Acords Ple 24 de setembre 2020

PleCassa

Un cop acabat el període inhàbil de l'agost, en el qual no hi ha hagut Ple municipal, es reprenen aquestes sessions de l'òrgan col·legiat amb 20 punts a l'ordre del dia. Igual que en els darrers plens, la sessió serà telemàtica per causa de les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.


Segurament el punt més important d'aquesta sessió és el nou conveni de col·laboració entre les policies de Cassà i dues poblacions veïnes que possibilitarà les actuacions conjuntes. Es tracta d'una iniciativa pionera a les comarques gironines. La seva elaboració ha sigut el fruit d'una intensa coordinació i voluntarietat entre les policies dels tres ajuntaments veïns. La finalitat d'aquest conveni és la consecució dels principis d'eficàcia i eficiència en la gestió dels recursos públics i la cooperació administrativa per prestar un millor servei als ciutadans.

Dintre dels diversos punts de caràcter econòmic, ens trobem a diverses modificacions de crèdit per fer front a les despeses ocasionades per crisi sanitària provocada per la COVID-19. Es destinen a serveis de neteja, manteniment de la gestió de la piscina municipal i diferents subministraments. A més altres modificacions de crèdit per canviar el còmput comptable de l'assignació a l'AMPA Puig d'Arques i pels serveis de normalització lingüística.

A l'àmbit urbanístic es rehabiliten dues parcel·les sobrants de terreny de sòl no urbanitzable d'antiga vialitat del polígon industrial per licitar-les per via directa. Es tracta de la reordenació de la franja sobrera de l'antic vial projectat entre la carretera variant C-65 i el polígon industrial oest.

Es crea una plaça i lloc de treball mitjançant concurs públic de tècnic/a de Promoció Econòmica (A2), atesa la naturalesa estructural de la funció i que actualment es cobreix d'una forma temporal amb el programa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). També es crea un lloc de treball de tècnic/a auxiliar de Cultura per atendre les necessitats de l'àrea. Igualment s'estabilitza aquesta funció amb un concurs públic. 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H