2019robert

Robert Mundet i Anglada.

Alcalde i Portaveu de JuntsXCassà. Regidor de Medi Ambient, Via Pública i Veïnats.

telefon  972 460 005 / 601 981 300
mail  alcaldia @ cassa.cat
twitter @robert_mundet
Interview  Visites: qualsevol dia amb cita prèvia. Es pot demanar a l'Ajuntament, 972 460 005, o a través d'AQUEST formulari.
agenda  Consulteu l'agenda de l'alcalde AQUÍ.

 

Perfil formatiu i professional

- Llicenciat en filologia catalana;

- Agent comercial

Dedicació política

Un cassanenc

Fill de Cassà de la Selva, de 48 anys, casat i pare de dos fills. Amb estudis universitaris, Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Girona.

He treballat més de 23 anys com a tècnic comercial en una empresa d’arts gràfiques del poble.

Relació amb entitats

Sempre m’ha agradat participar i formar part del món associatiu i així ho he fet en diverses entitats del poble. Actualment col·laboro amb Càritas, l’Oncolliga, la cavalcada de Reis, la Fira de Santa Tecla, la Fira del Tap i de les múltiples activitats que organitza l’Entitat Gastronòmica de Cassà de la Selva, de  la qual sóc soci cofundador.  També sóc soci d’Òmnium Cultural.

Inici polític

La política és una de les meves grans passions i hi he estat involucrat des de ben jove. He estat present a les llistes electorals des de l’any 1995 ininterrompudament per vàries candidatures. A més, he sigut el delegat local de Convergència durant 8 anys (2002-2008) i membre de l’executiva de CDC del Gironès fins el 2016.

Període com a regidor

La meva experiència política com a regidor va començar en la legislatura 2003-2007, on vaig portar les regidories de Cultura i Joventut (2003-2005) i Governació (2005-2007) essent alcalde l’Antoni Baulida. En la legislatura 2007-2011 vaig col·laborar i donar suport als regidors electes, que van quedar relegats a l’oposició, després de la moció de censura.  En la següent legislatura, vaig incorporar-me a l’equip de govern els dos últims anys de govern amb l’Enric Bagué com a alcalde (2011-2015) portant l’àrea de Medi Ambient, Veïnats i Urbanisme.

En les eleccions municipals de l’any 2015 em vaig estrenar per primera vegada com a cap de llista i la nostra candidatura va obtenir 1793 vots que ens donaven 6 regidors. A l’haver-hi sols dos partits amb representació a l’Ajuntament, els 5 vots de diferència respecte ERC va fer que passéssim a l’oposició, de la qual n’he estat el Cap. En aquesta mateixa legislatura, el grup municipal va passar a formar part del PDECAT.

Alcalde de Cassà de la Selva

En aquestes últimes eleccions municipals, celebrades el 26 de maig, vaig tornar a presentar-me com a cap de llista, però dins del grup de JUNTS PER CASSÀ. El resultat va ser de 2136 vots, que ens van donar 8 regidors. Un pacte de govern amb el PSC, ha fet que la nostra candidatura aconseguís l’alcaldia de Cassà i el dissabte 15 de juny vaig ser escollit alcalde per la legislatura 2019-2023.

Responsabilitats al Consell Comarcal del Gironès

Fora de l’àmbit municipal he estat Conseller Comarcal, al Consell Comarcal del Gironès en la legislatura 2015-2019, formant part de la comissió de Cooperació Municipal. En la legislatura 2019-2023, vaig prendre el càrrec com a nou conseller el dia 11 de juliol  i el dia 24, vaig prendre el càrrec de l’àrea de Serveis Econòmics.

Dedicació i retribucions

- Dedicació exclusiva 

- Retribucions anuals: quaranta-cinc mil euros (45 000 €)  (inclou tots els conceptes retributius i assistències) actualitzat el gener del 2023

Declaració de béns patrimonials

Declaració de béns patrimonials - agost 2019

Transparència municipal

- Disposa de mòbil corporatiu? Sí

- Té adscrit cotxe oficial? No

- Disposa de targeta de crèdit corporativa? No

- Realitza alguna activitat afectada per incompatibilitat? No

- Ubicació del seu despatx: Rambla Onze de Setembre, 107, primer pis

end faq

Agenda institucional de l'Alcalde de Cassà