El dilluns 23 de gener comencen les obres del Pla d'asfaltage: calendari i alteracions a la via pública

El dilluns 23 de gener comencen les actuacions del Pla d'asfaltatge a través del qual es milloraran 21 carrers diferents del poble. Les actuacions seguiran el calendari que afegim a continuació, tot i que aquest és només orientatiu i pot variar en funció de les condicions meteorològiques. Durant aquest període, els vehicles no podran entrar ni sortir dels garatges dels carrers afectats. Es recomana treure els vehicles de bon matí per evitar molèsties. Els veïns afectats tampoc podran estacionar els seus vehicles als carrers afectats quan les màquines hi estiguin treballant. A continuació afegim el llistat de carrers afectats i la previsió d'actuació que s'anirà actualitzant quan hi hagi canvis. 

 

PRIMERA SETMANA

- Dilluns 23 de gener: asfaltatge del carrer de la Llebre i el carrer Santa Eulàlia. Els carrers afectats seran el carrer de la Llebre i el carrer Santa Eulàlia. 

- Dimarts 24 de gener: asfaltatge del carrer Poeta Machado i el carrer Verneda. Els carrers afectats seran el carrer Poeta Machado i el carrer Verneda. 

- Dimecres 25 de gener: asfaltatge del carrer Poeta Machado, el carrer Verneda, el carrer Pirineus i el carrer dels Àngels. Els carrers afectats seran el carrer Poeta Machado, el carrer Verneda, el carrer Pirineus i el carrer dels Àngels. 

- Dijous 26 de gener: asfaltatge del carrer dels Àngels, carrer Barceloneta i carrer Romanyà. Els carrers afectats seran el carrer dels Àngels, el carrer Barceloneta i el carrer Romanyà.

- Divendres 27 de gener: asfaltatge del carrer Barceloneta i carrer Romanyà. Els carrers afectats seran el carrer Barceloneta i el carrer Romanyà.

 

SEGONA SETMANA

- Dilluns 30 de gener: asfaltatge del carrer Cervantes, carrer del Pont i carrer Ample. Els carrers afectats seran el carrer Cervantes, el carrer del Pont, el carrer de la Pau, el carrer del Portal i el carrer Ample.

- Dimarts 31 de gener: asfaltatge del carrer Ample i el carrer de la Pau. Els carrers afectats seran el carrer Cervantes, el carrer del Pont, el carrer de la Pau, el carrer del Portal i el carrer Ample.

- Dimecres 1 de febrer: asfaltatge del carrer Portal. Els carrers afectats seran el carrer Cervantes, el carrer del Pont, el carrer de la Pau, el carrer del Portal i el carrer Ample.

- Dijous 2 de febrer: asfaltatge de la Rambla Onze de Setembre (del carrer Esport a la rotonda del carrer Marina). El carrer afectat serà el tram de la Rambla Onze de Setembre entre el carrer Esport i la rotonda del carrer Marina. 

- Divendres 3 de febrer: asfaltatge de la Rambla Onze de Setembre (del carrer Esport a la rotonda del passeig del Ferrocarril). El carrer afectat serà el tram de la Rambla Onze de Setembre entre el carrer Esport i el passeig del Ferrocarril.

 

TERCERA SETMANA

- Dilluns 6 de febrer: asfaltatge del carrer Marina. El carrer afectat serà el carrer Marina. Per tant, les parades del bus canviaran de lloc amb motiu de les obres d'asfaltatge i es traslladaran provisionalment fins que s'acabin les obres a la rotonda de la rambla Onze de Setembre, davant de l'Ajuntament, i al carrer de la Via, a tocar la rotonda amb la carretera de Riudellots. Per a qualsevol aclariment o consulta sobre aquest tema, els ciutadans es poden adreçar a les dependències de la Policia Local o trucar al telèfon 972 46 10 69 o el 092.

- Dimarts 7 de febrer: asfaltatge del carrer Marina. El carrer afectat serà el carrer Marina. 

- Dimecres 8 de febrer: asfaltatge del passeig Vilaret i el carrer Martí Dausà. Els carrers afectats seran la travessera del passeig de Vilaret i el carrer Martí Dausà. 

- Dijous 9 de febrer: asfaltatge del carrer Fraternitat. El carrer afectat serà el carrer Fraternitat. 

- Divendres 10 de febrer: asfaltatge del carrer Remei, millora del carrer Susvalls i pas elevat del carrer Pelagrí. Els carrers afectats seran el carrer Remei, el carrer Susvalls i el carrer Pelagrí.

 

QUARTA I CINQUENA SETMANA

- Del dilluns 13 de febrer al dimecres 15 de febrer (ambdós inclosos): es faran treballs de reposició de senyals i reparació de les llambordes del carrer de la Llebre i sallat de fissures. 

- Del dilluns 13 de febrer al dissabte 25 de febrer (ambdós inclosos): es faran treballs de reparació de les llambordes del carrer Marina i sallat de fissures. 

- Del dilluns 20 de febrer al dissabte 25 de febrer (ambdós inclosos): es faran treballs de reparació de llambordes del carrer Verneda i sallat de fissures. S'acabaran les obres de reparació de llambordes al carrer Marina

 

La circulació al carrer de Marina no s'obrirà fins al dilluns 27 de febrer i sempre depenent de l'evolució de les obres que variarà en funció de les condicions meteorològiques.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H