Inscripcions fins al 9 de novembre per disposar d'un estand al Mercat de Nadal

El període d'inscripcions per sol·licitar un estand al Mercat de Nadal de Cassà, que tindrà lloc el 15 de desembre de 2018, està obert fins al 9 de novembre de 2018.

Per fer la sol·licitud per disposar d'un estand cal presentar una instància genèrica a través de la seu electrònica on hi consti amb claredat la petició: cal indicar que s'està fent referència al Mercat de Nadal 2018, el número de metres que se sol·licita i els productes que es posen a la venda.

En el cas d'empreses i artesans de Cassà també cal indicar el nombre de taules i cadires que fan falta (màxim 3 pers instància) i si es vol disposar de carpa, les quals s'atorgaran per ordre d'inscripció fins a esgotar existències.

A documents relacionats cal annexar-hi els documents necessaris: 

- NIF, NIE o CIF.

- Assegurança de responsabilitat civil.

- Últim rebut d'autònoms.

- Declaració responsable d'estar al corrent de pagament amb la Seguretat Social, amb l'Ajuntament de Cassà (en cas de ser resident del municipi) i de disposar de l'alta en l'impost d'activitats econòmiques.

- En cas de sol·licitud de venda de productes alimentaris caldrà aportar una còpia del certificat de formació de manipulació d'aliments. 

- Fotografia dels productes o de la parada.

Els artesans de Cassà que facin demostració només cal que hi adjuntin el DNI i fotografies del producte. 

Al Mercat de Nadal de Cassà s'hi pot vendre tot tipus de productes però, en cas de moltes inscripcions, es prioritzaran aquelles que portin articles relacionats amb les festes nadalenques com pessebres i complements, decoració, arbres i flors de Nadal, tions, torrons i atlres dolços nadalencs, joguines i artesania.

En cas que hi hagi productes repetits s'atorgarà l'autorització per ordre d'entrada de les sol·licituds al registre d'entrada de l'Ajuntament de Cassà.

Les taxes fiscals es poden consultar a l'ordenança fiscal número 21 (tarifa tercera) que trobareu AQUÍ