Més de 40 establiments de Cassà participen en el Pla de dinamització comercial promogut per l’Ajuntament

2018-2 tallerparticipatiuEl dijous 15 de febrer va tenir lloc el taller de diagnosi i identificació de reptes del Pla de dinamització comercial promogut per l’Ajuntament de Cassà, en el qual van participar més de 40 establiments. En aquesta sessió es va promoure un espai de reflexió compartida en el qual es va obtenir un diagnòstic de la situació del comerç de Cassà.

Aquesta informació, juntament amb l’obtinguda en un taller fet amb tècnics de l’Ajuntament, servirà per plantejar les estratègies i actuacions específiques de dinamització comercial a Cassà. El proper pas serà el taller participatiu de propostes en el qual es fixarà el full de ruta a seguir per promoure el comerç de Cassà de forma conjunta entre el consistori i els comerciants.

El Pla de dinamització comercial és la primera actuació que s’inicia del Pla estratègic 2018-2025 de Cassà, en el qual es proposava, amb diverses accions, treballar en xarxa per complementar la gestió de la promoció econòmica local.

L’Ajuntament de Cassà ha prioritzat l’elaboració del Pla de dinamització comercial per potenciar el treball conjunt amb els comerciants des de l’Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local posada en marxa l’any passat, i assolir reptes que afavoreixin el comerç local i de proximitat.