Col·laboració amb FAADA per fomentar la identificació i esterilització d'animals de companyia

2018-4faadaL'Ajuntament de Cassà i els veterinaris del poble (Clínica Veterinària CINOS i Clinican Centre Veterinari) s'han adherit a la iniciativa promoguda per FAADA que té per objectiu fomentar la identificació i l'esterilització de gossos, gats i/o fures. Fins al 5 de maig els centres veterinaris de Cassà oferiran aquestes actuacions a un preu reduït. Consulteu aquí els passos que heu de seguir per beneficiar-vos d'aquesta iniciativa i contacteu amb els veterinaris del poble. 

FAADA fa set anys que col·labora amb ajuntaments i veterinaris de tot Catalunya amb la finalitat de millorar la salut de l'animal, col·laborar amb el control de la natalitat d'animals, disminuir els abandonaments i reduir la despesa pública en gestió d'abandonaments. L'any 2017 la campanya va aconseguir dur a terme 8.439 esterilitzacions i 5.564 identificacions en tres mesos, gràcies als 286 centres veterinaris que van participar. En total, des de la seva posada en marxa el 2012, s'han realitzat un total de 46.561 actuacions veterinàries.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cassà al telèfon 972 46 00 05 (de dilluns a divendres de 9 a 15 h).