Més de 1200 persones al concert de El Pot Petit a Cassà de la Selva

El concert va tenir lloc el passat 29 de desembre, al parc infantil de Nadal Nadalenks, de El Castellet

Més de 1200 persones a l’últim concert de l’any El Pot petit a comarques gironines. Nadalenks, el parc infantil de Nadal de l’empresa cassanenca El Castellet, va acollir un concert espectacular de la companyia d’espectacles i concerts per a públic familiar. Els infants i famílies varen poder gaudir d’un espai i una organització que va fer possible assentar a terra aprop de 1000 persones a terra de l’espai infantil. Els cinc sentits posats amb un espetacle “A l’aventura” que reuneix tots els ingredients per seguir fent més grossa aquesta proesa del fenòmen de El Pot petit a l’escena d’espectacles infantils a Catalunya.

 

Aquesta és la tercera edició de Nadalenks. Pel parc infantil de Cassà de la Selva hi han passat: Jordi Tonnietti, Pais de Xauxa, Alma i la mar, La Minúscula teatre, el Mag Frank, i el Pot Petit. 

Més de 2000 infants han passat per la tercera edició de Nadalenks. L’empresa de serveis educatius i de lleure El Castellet consolida per tant un projecte “el Nadalenks” que vol ser un parc de Nadal que combina les activitats infantils pròpies i la rebuda dels patges reials, amb espectacles familiars de companyies referents a dins l’escena infantil catalana. 

El parc de Nadal continua fins el 4 de Gener.