Tercera edició del Casal i Parc de Nadal (PIN), Nadalenks a Cassà de la Selva

nadalenks webAquest Nadal tindrà lloc la segona edició del Parc Infantil de Nadal (PIN), Nadalenks. Es tracta d’un espai d’experimentació i aventura per a nens i nenes de P1 fins a 6è de primària. L’activitat, que tindrà lloc al Pavelló Polivalent, s’oferirà els dies 27,28 i 31 de desembre i del 2 al 4 de gener i l’entrada al PIN serà oberta de 8:45 fins les 15.15h. La proposta compta amb una modalitat de casal i la de PIN, entesa com un espai polivalent amb diverses activitats i espectacles.

 

Inscripcions

El període d’inscripcions a la modalitat del casal del PIN comença el dia 26 de novembre i finalitzarà el 5 de desembre i es pot fer en línea o al Centre Cultural Sala Galà. .

CASAL
Inscripcions ON LINE al web del Castellet o PRESENCIALMENT a Sala Galà
del 26 de Novembre al 5 de Desembre
CASAL Matí 77€ (8:45/13:15h) i Dia intensiu 100€ (8:45/15:15h) amb carmanyola

PIN
DIA ESPORÀDIC (matí 15€ o dia intensiu 20€)
INFANT ACOMPANYAT per un adult 5€ (de 8:45 a 15:15h)

Actuació de El Pot Petit

Per ambientar la iniciativa s’han programat activitats diàries , de les quals destaca l’actuació de El Pot Petit.


Dissabte 29 de Desembre a les 12h a l’escenari gran del pavelló polivalent (obertura de portes a les 10h).
Entrades anticipades al web del Castellet a partir del 26 de Novembre a 6€ (taquilla 10€). Adults paguen 1€/ persona, i nascuts el 2018 entrada gratuïta. Hi haurà tres zones: seients no numerats, asseguts a terra, i zona a peu dret.

El dia 29 de desembre hi haurà la rebuda als patges dels Reis d’Orient perquè els més menuts puguin entregar-los les cartes.

La iniciativa és organitzada per l’empresa cassanenca ‘El Castellet’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. Podeu ampliar aquesta informació al web www.nadalenks.elcastellet.cat.