Cassà de la Selva estrena nova sonorització del camp de futbol

El camp de futbol de Cassà de la Selva ja té nova sonorització. Aquesta va ser una de les opcions escollides a través dels pressupostos participatius i ara ja és una realitat. La proposta va ser la segona opció escollida en els pressupostos participatius que han tingut lloc aquest any. En total van votar un total de 863 persones d’un cens total de 8640 format per totes les persones empadronades a Cassà que van complir els 16 anys abans del 5 de maig de 2018, el que significa un 10%.

 

La nova sonorització del camp de futbol va rebre un total de 381 vots, un 18,79% dels vots emesos. La primera opció escollida pels participants als pressupostos participatius va ser la de millorar la il·luminació del camp de futbol, amb 404 vots, els quals van representar un 19.93 % dels vots emesos.

Els pressupostos participatius d’aquest 2018 signifiquen una consolidació de la iniciativa que va començar el 2016. Un aspecte positiu en l’edició d’enguany és l’elevada implicació de molts joves i entitats que han participat als tallers per prioritzar propostes. A través de tallers participatius es van escollir 12 propostes que van ser les que es van sotmetre a la votació final.

La nova millora el so es va estrenar coincidint amb la inauguració de la temporada 2018-2019 de la UD Cassà i ha suposat una inversió de 10.000 euros.