Acords ple 28 de març de 2019

pleResum dels acords presos al Ple Municipal ordinari del 28 març de 2019. Podeu tornar a sentir el Ple Municipal AQUÍ.

1- Aprovació de l'acta anterior

Aprovada per unanimitat (12 vots a favor. 5 PdCAT i 7 ERC)

 

2- Donar compte de decrets d'alcaldia núm. 2019/349 a 2019/581

 

3- Programa d'actuació per l'impuls del cicloturisme i la mobilitat sostenible en sòl no urbanitzable

Aprovació del programa per impulsar el cicloturisme i la mobilitat sostenible a Cassà de la Selva, amb incorporació de més rutes ciclistes.

Aprovada per unanimitat (12 vots a favor. 5 PdCAT i 7 ERC)

 

4- Modificació puntual núm. 18 del POUM de Cassà de la Selva de modificació del traçat d'un tram del camí públic del Veïnat d'Esclet (Polígon 11, parcel·la 9005)

Pas endavant per a la modificació puntual del POUM de Cassà de la Selva. Aprovat per unanimitat (12 vots a favor. 5 PdCAT i 7 ERC)

 

5- Conveni urbanístic amb l'entitat mercantil BREPE SLU i MARCOS ESTEVE PANELLA I ANDREU JUANALS FUSTER per a la modificació del POUM de Cassà de la Selva respecte el Pla de millora urbana PMU A01 Can Molinas

6- Conveni de cessió ús finca registral 8613 entre els carrers Primitiu Artigas, Doctor Robert i Hospital per l'aparcament públic

7- Conveni de cessió ús finca registral 2699 al carrer Gospital per aparcament públic

Els punts 5,6 i 7 es debaten conjuntament. Es tracta de la cessió d'unes finques que permetran la utilització del sòl per aparcament públic. Hi podran estacionar una quarantena de vehicles.

Aprovat per unanimitat (12 vots a favor. 5 PdCAT i 7 ERC)

 

8- Aprovació del pla de Foment del Voluntariat. Dins el marc del Model català de voluntariat, en base a la Llei 22/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l'associacionisme, s'ha elaborat un pla per fomentar el voluntariat vinculat a les entitats, al nostre municipi, ja que el voluntariat i el teixit associatiu estan a la base de la construcció d'una societat forta i autònoma, capaç de generar respostes a les necessitats i inquietuds en multitud d'àmbits.

Aprovat per unanimitat (12 vots a favor. 5 PdCAT i 7 ERC)

 

9- Declaració concurrència per bonificacions ICIO

Aprovat per unanimitat (10 vots a favor. 5 PdCAT i 5 ERC)

 

10- Reconeixement extrajudicial de crèdit.

Aprovat. 7 vots a favor (ERC) i 5 abstencions (PDCAT) 

 

11- Donar compte de la liquidació del pressupost general de l'exercici 2018

 

12- Donar compte de l'informe de control permanent de compliment de l'estabilitat pressupostària, regla de la despesa i del límit del deute de la liquidació del pressupost 2018

 

13- Donar compte de l'informe d'omissió de la funció interventora de l'exercici 2018

 

14- Informe d'alcaldia i regidors

L'alcalde Martí Vallès explica que Cassà serà una vegada més seu del MIC, fa una valoració positiva del Racó del Joc i parla de l'assemblea que tindrà lloc el dilluns, dia 1 d'abril a la llar de Jubilats de Cassà.

 

15- Precs i preguntes